Reviews van klanten

Home » Over BeautyDerm » Reviews van klanten

Ervaringen van klanten

Echte reacties van echte klanten.

Hieronder vind je een overzicht van reviews van echte klanten. BeautyDerm staat al jaren voor kwaliteit, betaalbaarheid en persoonlijke aandacht. Ik ben dan ook erg blij en trots op deze waarderingen. Veel dank aan alle klanten die hun review hier hebben achtergelaten. Ook in de toekomst blijf ik me voor de volle 100% inzetten!

Wat klanten waarderen

Kwaliteit

Betaalbaarheid

Persoonlijke aandacht

Reviews

Wat vinden klanten van BeautyDerm

Ik ben al een paar keer bij BeautyDerm geweest en ben meer dan tevreden. Ik word altijd vriendelijk en enthousiast ontvangen en heb nog nooit hoeven wachten, iets wat ik echt een pluspunt vind!

Gitta is een super aardige vrouw die haar vak goed verstaat. Ik voel me heerlijk op mijn gemak en ze luistert goed naar mijn wensen. Ik stap altijd stralend en vrolijk de deur weer uit! Ik hoop dat Gitta nog jaren door zal blijven gaan!!

— Ilse —

★★★★★

Het is altijd weer heerlijk om naar Beautyderm te gaan! Een gezellig onthaal en een gemoedelijke sfeer. Niets moet en bijna alles is mogelijk. ‘Gewoon‘ in de woonwijk, betaalbaar en goed, dat zijn voor mij toch wel belangrijke punten. En dat is Beautyderm.

— Dana Kat —

★★★★★

Ik kijk altijd uit naar de behandeling van Beautyderm en ga steeds met een fijn gevoel naar huis. Mooie moderne salon. Ik beoordeel dit met 5 sterren.

— Els van der Lubbe —

★★★★★

Na de gezichtsbehandeling voel ik mij heerlijk relaxt dankzij de professionaliteit van Gitta, de rustgevende ruimte en de muziek tijdens de behandeling. De waxbehandelingen zijn zo goed als pijnloos. Keuze uit diverse behandelingen. Ik kan iedereen aanraden om een afspraak te maken.

— M. van der Steen —

★★★★★

Scroll naar boven